Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023

Σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας στην Τήνο

Σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας στην Τήνο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργανώνει κάθε χρόνο σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας στις Κυκλάδες και στην Τήνο μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος των επιχειρηματιών του κάθε νησιού.

Όποιος εργοδότης επιθυμεί να συμπεριληφθεί στο επόμενο σεμινάριο και δεν έχει υποβάλλει ενδιαφέρον, μπορεί να υποβάλλει τα παρακάτω απαραίτητα δικαιολογητικά στο email info-tinos@cycladescc.gr έως τις 30 Δεκεμβρίου:

συμπληρωμένη αίτηση με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου εργοδότη (επισυνάπτεται),
εικόνα taxis με όλες τις δραστηριότητες, στοιχεία μητρώου φυσικού/νομικού προσώπου της επιχείρησης,

προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία συμμετοχής στο επόμενο σεμινάριο λαμβάνοντας υπόψη το διάστημα των 60 ημερών που ορίζει το Υπουργείο Εργασίας για την υποβολή του εκάστοτε τμήματος (με τα πλήρη δικαιολογητικά) που πρέπει να προηγηθεί από την ημερομηνία διεξαγωγής του.

Το σεμινάριο διάρκειας 10 ωρών (2 ημερών) αφορά κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης των κλάδων εμπορίου και παροχής υπηρεσιών που απασχολεί ή επιθυμεί να απασχολήσει προσωπικό έτσι ώστε να ασκεί ο ίδιος τα καθήκοντα του Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή του. Διαφορετικά, είναι απαραίτητο να προσλάβει εξωτερικό συνεργάτη για όσο διάστημα απασχολεί προσωπικό.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του διοργανώνοντας το σεμινάριο στο γραφείο Τήνου πριν ή/και μετά τη σαιζόν. Το πιστοποιητικό Τεχνικού Ασφαλείας ισχύει επ’ αόριστον.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία παρακαλώ καλέστε τον υπεύθυνο του γραφείου Τήνου κ. Βασίλη Σιώτο στο τηλέφωνο 2283022406.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
overcast clouds
6.3 ° C
6.4 °
5.5 °
58 %
11.6kmh
100 %
Πε
10 °
Πα
10 °
Σα
9 °
Κυ
11 °
Δε
10 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -