Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Σημαντική ανακοίνωση Υπηρεσίας Ύδρευσης Δήμου Τήνου


Σας γνωρίζουμε ότι μετά από έλεγχο της Υπηρεσίας Ύδρευσης – Αποχέτευσης του Δήμου Τήνου διαπιστώθηκε λάθος κατά τη χρέωση των λογαριασμών για την περίοδο κατανάλωσης 31-08-2020 έως 31-12-2020 για τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Τήνου από την συνεργαζόμενη εταιρεία. Η Υπηρεσία, αμέσως μόλις αντιλήφθηκε το λάθος στη χρέωση των λογαριασμών επικοινώνησε με την εταιρεία τόσο για την παροχή διευκρινίσεων, όσο κυρίως την άμεση επανόρθωση του λάθους. 

Δεδομένου ότι η ακύρωση των χρεώσεων δεν ήταν εφικτή, η Υπηρεσία έδωσε εντολή στη συνεργαζόμενη εταιρεία για  την επόμενη περίοδος κατανάλωσης στα χωριά της Δημοτική Ενότητας Τήνου από 01-01-2021 έως 30-04-2021 να υπάρχει ισόποση -με τη λανθασμένη επιβάρυνση- μείωση των παγίων Ύδρευσης, Αποχέτευσης και ΦΠΑ.

Η  Υπηρεσία Ύδρευσης – Αποχέτευσης ζητεί συγνώμη για την όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε στους συμπολίτες μας και καθιστά σαφές ότι θα κάνει ότι χρειαστεί για να μην επαναληφθεί το αντίστοιχο λάθος.

Ο Προϊστάμενος Τμήματος Ύδρευσης – Αποχέτευσης

    Σταύρος Τουφεκλής

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -