Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img

Σημαντική ενίσχυση για το Κοινωνικό Φαρμακείο Τήνου

spot_img
spot_img

Σημαντικός αριθμός φαρμάκων εστάλη στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και συγκεκριμένα εξακόσια σαράντα οκτώ (648) σκευάσματα με ημερομηνία λήξης από 30/4/21 έως 31/12/21 καθώς και ταινίες μέτρησης σακχάρου, μετρητές, σκαρφιστήρες, αντιπηκτικές ενέσεις κλπ. ενώ άλλα προσφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Τήνου για κάλυψη αναγκών του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή της λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου έως και σήμερα έχουν συγκεντρωθεί 8.710 σκευάσματα ενώ αυτή τη χρονική στιγμή οι εγγεγραμμένες οικογένειες της Τήνου που ωφελούνται είναι δεκαεννιά (19). Στον χώρο του ΚΑΠΗ, στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Τήνου, υπάρχουν 926 σκευάσματα για την εξυπηρέτηση των δικαιούχων.

Η συμβολή των εθελοντών και η προφορά των συντοπιτών μας είναι οι καθοριστικοί παράγοντες για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου. Μέσω της εθελοντικής προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, ευπαθείς ομάδες προστατεύονται.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι εφόσον το ΚΑΠΗ παραμένει κλειστό, οι πολίτες μπορούν να παραδίδουν τα φάρμακα που δεν χρειάζονται πια, στο Δήμο Τήνου και συγκεκριμένα στο Κέντρο Κοινότητας ή στο Κέντρο Υγείας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ο καιρός

Tinos
broken clouds
19.7 ° C
20 °
19 °
63 %
2.1kmh
75 %
Κυ
19 °
Δε
18 °
Τρ
16 °
Τε
17 °
Πε
17 °
spot_img
spot_imgspot_img