Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Σημερινές εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ Τήνου

18 έως 22 Ιουλίου

Εργαστήριο σύγχρονου χορού για παιδιά και εφήβους με την Άννα Απέργη Βουτάω, επιπλέω, μαλακώνω, λύνομαι, αγγίζω, στρίβω, τρέχω, πέφτω..

Δευτέρα 18 έως Παρασκευή 22 Ιουλίου, 10.00-11.30 για παιδιά ηλικίας 6 έως 10 ετών
Δευτέρα 18 έως Παρασκευή 22 Ιουλίου, 18.00-19.30 για εφήβους ηλικίας 12 έως 16 ετών

Κλειστό γυμναστήριο

απαραίτητη η κράτηση θέσεων

Το Ντουέτο των Burger Project με τον Αλ Μαλαπόλα Καλαμπόκη (κιθάρα/φωνή) και τον Προφέσορ Κόσμικ (πλήκτρα/γιουκαλίλι/φωνή) είναι μια διαδραστική συναυλία διάρκειας περίπου 60′, με χιουμοριστικές πρόζες, όπου τα παιδιά, εκτός του χορού, συμμετέχουν σε ρυθμικά, μελωδικά και κινητικά παιχνίδια. Το ρεπερτόριο είναι τραγούδια από τα τρία επιτυχημένα παιδικά άλμπουμ του συγκροτήματος “Μαμά θα κάνω Μπάντα”, “Μουσική και Φίλοι” και “στην Κιβωτό στις Οκτώ” αλλά και κάποιες διασκευές, όπως το “πετεινάρι”, “μες το μουσείο” κ.α.

Δευτέρα 18 Ιουλίου
θέατρο Βωλάξ/ 20.30
είσοδος 8 ευρώ

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -