Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Συνεργασίας για τις θάλασσες της Τήνου!

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Η Aegean Rebreath, επέστρεψε για τέταρτη φορά στην Τήνο με σκοπό να υλοποιήσει σε συνεργασία με τον Δήμο Τήνου και με την υποστήριξη της MVS & Associates διευρυμένες δράσεις σε όλο το νησί.

Ωστόσο, οι ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στα μέλη του οργανισμού να πραγματοποιήσουν τις προγραμματιζόμενες ερευνητικές και παράκτιες δραστηριότητες με αποτέλεσμα οι εθελοντές να επικεντρωθούν με υποβρύχιους καθαρισμούς στο κεντρικό λιμάνι της Τήνου και στον Πάνορμο.

Μέσω των δράσεων αυτών η Aegean Rebreath με χαρά συνειδητοποίησε πως επετεύχθη ο πλήρης καθαρισμός του αλιευτικού καταφυγίου στον Πάνορμο και στη χώρα της Τήνου! Επιπλέον, τα μέλη της ομάδας χαρτογράφησαν και αξιολόγησαν και την υπόλοιπη έκταση του λιμανιού όπου ανακάλυψαν μία νέα επιβαρυμένη ζώνη. 
 
Tα μέλη της ομάδας συζήτησαν με τις δημοτικές αρχές αλλά και με την αλιευτική κοινότητα για τη λειτουργία του σταθμού συλλογής θαλάσσιων απορριμμάτων, το δίκτυο Μπλε Δήμων αλλά και για παρεμβάσεις που θα πρέπει να υλοποιηθούν στο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό, υπήρξε ενημέρωση για σημαντική ποσότητα εγκαταλελειμμένων διχτυών σε υφάλους για τα οποία θα υπάρξει άμεση παρέμβαση μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος

Ιωάννης Μαρκουΐζος

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -