Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Ντίνος Σιώτης: «Όχι ανεμογεννήτριες στην Τήνο»

Για να μη χαθεί η Τήνος που ξέρουμε λέμε όχι στις ανεμογεννήτριες, για να μη χαθούν τα μονοπάτια και οι πεζούλες και οι ρεματιές και τα λαγκάδια και τα χωριά και οι όρμοι λέμε όχι στις ανεμογεννήτριες, δεν μένουμε αδρανείς και άπραγοι μπροστά στην επερχόμενη φυσική καταστροφή ενός μοναδικού τοπίου του οποίου η ίδια η φύση γράφει την ιστορία εδώ και πολλές χιλιετίες και γι’  αυτό, λέμε ένα δυνατό όχι στις ανεμογεννήτριες, επειδή αντλούμε δυνάμεις από το παρελθόν και χαράσσουμε το μέλλον του τόπου μας με ένα όραμα για το μέλλον λέμε όχι στις ανεμογεννήτριες , επειδή αυτό το χειροποίητο τοπίο ζητά από εμάς να το προστατεύσουμε λέμε όχι στις ανεμογεννήτριες, επειδή η ομορφιά δεν διαπραγματεύεται  λέμε όχι στις ανεμογεννήτριες, δεν είμαστε οπισθοδρομικοί και δεν ζητάμε επιστροφή στις φρυκτωρίες, αλλά κοιτάζοντας μακριά στο μέλλον και στην αναμέτρηση της προσωρινότητας με την αιωνιότητα λέμε Ναι στο διηνεκές του χρόνου και όχι στις ανεμογεννήτριες.

Είμαστε αλληλέγγυοι με την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων και της ιστορίας του νησιού μας γι’ αυτό λέμε όχι στις ανεμογεννήτριες.

Ντίνος Σιώτης

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -