Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Η Τήνος να δώσει το παράδειγμα

Η Τήνος σε πολλές περιπτώσεις έχει δείξει την αλληλεγγύη της προς τον συνάνθρωπο. Η αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνοϊού πέρα από ατομική είναι και συλλογική υπόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Τήνου, καλεί όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στις εθελοντικές ομάδες, οι οποίες θα παρέχουν υπηρεσίες στο Δήμο ή/και στη Περιφέρεια και στο Κέντρο Υγείας.

Τη δεδομένη συγκυρία, υπάρχουν αυξημένες ανάγκες για κοινωνικές υπηρεσίες αλλά και υπηρεσίες, που έχουν σχέση με τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Σκοπός των εθελοντικών ομάδων είναι να βοηθήσουμε την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας, ώστε να αποφεύγεται η ανάγκη μετακίνησής τους και να μπορούν να παραμένουν ασφαλείς και υγιείς στα σπίτια τους.

Είμαι βέβαιος ότι οι συμπολίτες μας, που είναι γνωστοί για την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους, θα ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα και θα δώσουμε μαζί τη μάχη, για να περιορίσουμε τις συνέπειες της πανδημίας.

Είναι αυτονόητο ότι ο κάθε εθελοντής, θα πρέπει να είναι υγιής και να μην ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

Αιτήσεις θα υποβάλλονται στο e-mail: dimostinou2020@gmail.com

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2283360112 & 2283360106

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -