Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Eργαστήρι παραδοσιακών χορών «Σπονδή Τηνίων»

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Το εργαστήρι παραδοσιακών χορών «Σπονδή Τηνίων» του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου δημιουργεί παιδικά τμήματα Δημοτικού και Γυμνασίου.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Τήνου.

Τα μαθήματα είναι μία δωρεάν προσφορά του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου και του δασκάλου των παραδοσιακών χορών κ. Γιάννη Μιχαήλ.

Συγχρόνως λειτουργεί και το τμήμα ενηλίκων κάνοντας μαθήματα κάθε Τετάρτη απόγευμα στην ίδια αίθουσα, στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε.

Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου, στηριζόμενος στο Άρθρο 2 του καταστατικού του, όπου ορίζεται ως σκοπός του Συλλόγου εκτός των άλλων «η προστασία και διαφύλαξη της πολιτιστικής και πολιτισμικής κληρονομιάς του νησιού και την προώθηση αυτών» (παρ. 5) και «η οργάνωση μορφωτικών, κοινωνικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, σεμιναρίων και οτιδήποτε συναφών πράξεων» (παρ. 6), δημιούργησε το εργαστήρι παραδοσιακών χορών του Συλλόγου με σεβασμό στην παράδοση και με στόχο τη διαφύλαξή της από γενιά σε γενιά.

Σας περιμένουμε να μάθουμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε ! ! ! !

Τηλέφωνο επικοινωνίας : Κολλάρου Πετρίνα 6979226256 

Για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

       Ο Πρόεδρος                                                         Η Γενική Γραμματέας

    Ανδρέας Τσιμέκης                                                     Λουκία Κολλάρου

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -