Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Σπουδαστές Σχολής Καλών Τεχνών Τήνου – Μήνυμα Πρωτομαγιάς 2023

1η Μάη 2023

Η 1η Μάη αποτελεί σταθμό για τους αγώνες του λαού και της εργατικής τάξης. Όσο και αν προσπαθούν να αλλάξουν το περιεχόμενο και το νόημα της πρωτομαγιάς προβάλλοντας την ως μέρα της άνοιξης, δεν μπορούν να βγάλουν από πάνω το αίμα των χιλιάδων νεκρών από τους αγώνες που έχουν δώσει οι εργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οκτώ ώρες δουλειά, οκτώ ώρες ξεκούραση, οκτώ ώρες ύπνος, ανθρώπινες συνθήκες εργασίες και μέτρα ασφαλείας είναι τα κύρια αιτήματα για τα οποία έδωσαν την ίδια τους τη ζωή οι εργάτες του Σικάγου το 1886.

Σήμερα, πολλά δικαιώματα που είχαν κατακτηθεί με αγώνες και απεργίες έχουν καταπατηθεί. Καταπάτηση του οκταώρου, εργασιακή ανασφάλεια, πενιχροί μισθοί, άθλιες συνθήκες εργασίας, εργατικά «ατυχήματα» λόγω εργοδοτικής αδιαφορίας ειναι μονο κάποια απο τα στοιχεία που συνθέτουν ένα δυσοίωνο εργασιακό παρόν εκμετάλλευσης και καταπίεσης. Για αυτό το λόγο, η σημασία αυτής της ημέρας είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Να την τιμήσουμε όπως της αρμόζει. Όλοι στο δρόμο.

Σπουδαστές Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -