Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Σταθερή και διαχρονική στάση κατά των ανεμογεννητριών – Να μην διασπάσουν το ενιαίο μέτωπο της τοπικής μας κοινωνίας

Σταθερή και διαχρονική στάση κατά των ανεμογεννητριών – Να μην διασπάσουν το ενιαίο μέτωπο της τοπικής μας κοινωνίας

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Σε σχέση με τις πρόσφατες αναίτιες και συντονισμένες επιθέσεις από δημοτικές παρατάξεις και πολιτικούς φορείς ενάντια στο Δήμαρχο και ευρύτερα τη Δημοτική μας Αρχή θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι σταθερή διαχρονική και αδιαπραγμάτευτη ήταν και είναι η στάση μας ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών. Ειδικά ο Δήμαρχος  από το 2015 ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά ακόμα περισσότερο μετά την εκλογή του 2019 προχώρησε σε πλήθος νομικών/δικαστικών, θεσμικών και επικοινωνιακών ενεργειών, βρισκόμενος  στην πρώτη γραμμή, και σε όλα τα μέτωπα, μέσα και έξω από το νησί και τη Χώρα (Παρατίθεται ενδεικτικά και όχι περιοριστικά χρονολόγιο 86 ενεργειών!).

Όπως αντιλαμβάνεται ο καλόπιστος αναγνώστης το μεγαλύτερο μέρος των ενεργειών ρίχθηκε ενάντια στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στα Πράσσα –Πολέμου Κάμπος, γιατί εκεί η μάχη ήταν άνιση χάρη στην από 2004 «γενναιοδωρία και διορατικότητα» κάποιων που έχουν το θράσος να κουνάν και το δάκτυλο σήμερα!

Και για να καλυφθεί αυτή η ανισότητα η Δημοτική Αρχή κινήθηκε πολλές φορές εντός των ορίων νομιμότητας με πλείστους νομικούς ακροβατισμούς. Αποτελεί λοιπόν τουλάχιστον υποκριτικό, αλλά και υπονομευτικό του κοινού μας αγώνα κάποιοι να στοχοποιούν τη Δημοτική αρχή με ψέματα και ανακρίβειες. 

Εμείς με ρεαλισμό και σεβασμό προς τους κοινούς αγώνες που δώσαμε και ενόψει των πολλαπλών εκκρεμών δικαστικών και θεσμικών αγώνων του Δήμου κατά των ανεμογεννητριών, καλούμε τις υπόλοιπες παρατάξεις, αλλά και όλους τους πολίστες να  προκρίνουμε την αποτελεσματικότητα και τη σοβαρότητα και όχι επικοινωνιακού χαρακτήρα κινήσεις που διασπούν το ενιαίο μέτωπο και μπορούν να δώσουν ανέλπιστα δώρα προς τους «επενδυτές», γιατί μπορεί να χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο!

Ήδη με βάση βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook και δείχνει ότι τα φορτηγά παραβίασαν τις ώρες διέλευσης η Δημοτική Αρχή προχώρησε σε σχετική αναφορά καταγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων και το Αστυνομικό Τμήμα Τήνου.

Συνεχίζουμε με κάθε νόμιμο θεσμικό, νομικό και διοικητικό μέσο τον αγώνα μας για την προστασία του μοναδικού χαρακτήρα του νησιού μας.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
light intensity drizzle
10.6 ° C
10.8 °
7.7 °
87 %
7.2kmh
100 %
Τρ
11 °
Τε
11 °
Πε
13 °
Πα
14 °
Σα
14 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -