Σταθμός ανακύκλωσης θαλασσίων απορριμμάτων στην Τήνο

Με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, δημοσίευσε τα αποτελέσματα της δράσης του σταθμού ανακύκλωσης θαλασσίων απορριμμάτων. Μεταξύ άλλων αναφέρουν οι διαφάνειες:

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Γιατί ζητάμε την στήριξη σας για τον σταθμό;

  • Γιατί μαζεύουμε απορρίμματα που θα κατέληγαν στην θάλασσα
  • Γιατί κατανοούμε τις πηγές ρύπανσης της θάλασσας
  • Γιατί παρέχουμε στοιχεία στον δήμο του νησιού σας
  • Γιατί ο σταθμός σας είναι μέρος πανελλαδικού δικτύου σταθμών
  • Γιατί ο σταθμός σας δίνει το παράδειγμα σε όλη την Ελλάδα
  • Γιατί ο σταθμός ενεργοποιεί όλους όσοι ενδιαφέρονται για το θαλάσσιο περιβάλλον στο νησί.

Γιατί όσο υπάρχει ο σταθμός θα είμαστε εκεί για να συνεχίζουμε το έργο μας μαζί σας

Τι αναφέρει η Aegean Rebreath για τον σταθμό

Μία ακόμη αποτελεσματική συνεργασία με το Δήμο Τήνου και την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Καλλονή-Κελλιά και τον Σύλλογο Αλιέων δρομολόγησε την εγκατάσταση σταθμού μας στο νησί της Τήνου!  Ένα ακόμα νησί για το οποίο δεσμευόμαστε να αναπτύξουμε διευρυμένες δράσεις!

Η Ομάδα Aegean Rebreath

Το κοινό ενδιαφέρον για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος είναι αυτό που έφερε κοντά μια μεγάλη παρέα ανθρώπων προερχόμενων από πολύ διαφορετικούς χώρους. Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες και ερασιτέχνες δύτες, ωκεανολόγους, ιχθυολόγους, περιβαλλοντολόγους, μηχανικούς, οικονομολόγους, στελέχη με εμπειρία στην υλοποίηση προγραμμάτων με περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο και ενεργούς πολίτες. Το στοιχείο της διαφορετικότητας μας βοηθά να εξελίσσουμε τις δράσεις μας με στόχο την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου μοντέλου απορρύπανσης των θαλασσών και τη διαμόρφωση μιας νέας κουλτούρας απέναντι στο θαλάσσιο περιβάλλον. Φυσικά, ενώ ενθαρρύνουμε την περαιτέρω εξειδίκευση των μελών της ομάδας μας, επιδιώκουμε πάντα τη συνεργασία με νέα μέλη στο πλαίσιο νέων ιδεών.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter