Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στην Τήνο ο Αν. Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Την Τήνο επισκέπτεται αυτές τις ημέρες ο Αναπλ. Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Κωνσταντίνος Ζήκος. OΓενικός Γραμματέας είναι φανατικός φίλος του νησιού. 

Το ταξίδι του στη Τήνο, συμπίπτει με την έναρξη της τουριστικής περιόδου που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σημαντική για την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γιάννη Σιώτο και την Αντιδήμαρχο, αρμόδια για την τουριστική ανάπτυξη, Ευγενία Αλοιμόνου και ενημερώθηκε σχετικά με τις δράσεις και τις  επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη για την δημιουργία θετικού κλίματος και αύξησης της επισκεψιμότητας του νησιού.

Στην συνάντηση εργασίας τονίστηκε ιδιαίτερα η σημασία του εμβολιασμού των μόνιμων κατοίκων έναντι του Covid-19,η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων τόσο για τη θωράκιση του νησιού όσο και για την σημαντικότητα που έχουν στην επιλογή του προορισμού από τον επισκέπτη αυτής της περιόδου. Ο κ. Ζήκος υπογράμμισε  ότι «η συστηματική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια, η προβολή του νησιού και  της βιώσιμης ανάπτυξής του, η ανάδειξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού και η αγαστή συνεργασία της Δημοτικής αρχής με τους φορείς τουρισμού έχει καθιερώσει  την Τήνο πλέον  ως έναν  διεθνώς αναγνωρίσιμο  προορισμό». 

Ο κ. Ζήκος ενημερώθηκε και για την εφαρμογή του ψηφιακού ξεναγού που αναπτύχθηκε πρόσφατα από τον Δήμο Τήνου και αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο για την εξερεύνηση του νησιού και την ανακάλυψη των στοιχείων της παράδοσης, του πολιτισμού,  της αρχιτεκτονικής, της τέχνης, της επαφής με τον φυσικό πλούτο που κάνουν την Τήνο έναν μοναδικό τουριστικό προορισμό.

Η συνάντηση εργασίας ολοκληρώθηκε με την πεποίθηση ότι όσο αφορά την τουριστική κίνηση το πρόσημο του φετινού καλοκαιριού θα είναι θετικό για την Μούσα του Αιγαίου, την Τήνο.

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img