Στην Τήνο βρίσκεται ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων, κατέπλευσε σήμερα με το υπερπολυτελές VERA και έδεσε στο λιμάνι του νησιού.
Το Mega Yacht Vera είναι η μεγάλη αγάπη του Δημήτρη Μελισσανίδη που κλέβει τις εντυπώσεις στο λιμάνι της Τήνου. Το «Vera» είναι μήκους σαράντα πέντε μέτρων, με υπερπολυτελή εξοπλισμό.

Το εντυπωσιακό γιοτ συγκέντρωσε με χαρακτηριστική ευκολία τα βλέμματα παραθεριστών και ντόπιων. Διαθέτει μέχρι και αίθουσα όπου ο εφοπλιστής μπορεί να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στα διεθνή Χρηματιστήρια. Με ειδικά δορυφορικά συστήματα που έχουν εγκατασταθεί σε ειδικό χώρο μπορεί να μαθαίνει τα πάντα από τους συνεργάτες του για τις επιχειρήσεις του ανά τον κόσμο.
