Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Στην Τήνο το 24 ώρες Ελλάδα

24 ώρες Ελλάδα | Τήνος

Στο νησί της πίστης αλλά και της τέχνης θα γνωρίσουμε το έργο και την προσωπικότητα του γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, θα επισκεφτούμε τη σχολή Μαρμαρογλυπτικής, θα ανακαλύψουμε τους περιστερώνες της, θα θαυμάσουμε τους ολοστρόγγυλους γρανιτένιους βράχους της, θα πλέξουμε καλάθια, θα δοκιμάσουμε σπιτικό γαλακτομπούρεκο, θα μάθουμε τα τοπικά προιόντα της και θα πιστέψουμε στη δύναμη της θαυματουργής εικόνας της. Οι 24 ώρες στην Ελλάδα ταξιδεύουν στην Τήνο, σε ένα επεισόδιο γεμάτο συγκίνηση, τέχνη, φύση, ιστορία, περιπέτεια και δράση.

Ωριαία εβδομαδιαία εκπομπή παραγωγής ΕΡΤ3 2020.
Η σειρά παρουσιάζει την αληθινή ζωή των κατοίκων αυτής της χώρα και την καθημερινότητα μέσα από τις διαφορετικές δραστηριότητες τους. Δεν παρουσιάζει τα αξιοθέατα και αυτό διαχωρίζει τη σειρά από τις ταξιδιωτικές εκπομπές.

ΜΑΡΙΑ ΜΗΣΣΗΝ – σκηνοθεσία, σενάριο ,
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ – διευθυντής φωτογραφίας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -