Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Ενθαρρυντικά στοιχεία της Τουριστικής Κίνησης στην Τήνο

Ενθαρρυντικά στοιχεία της Τουριστικής Κίνησης στην Τήνο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Σταθερή αξία παραμένει η Τήνος από άποψη τουριστικής ζήτησης, σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμεναρχείου, όπου τον Ιούλιο καταγράφηκαν 50.404 αφίξεις έναντι 92.389 του αντίστοιχου περυσινού μήνα. Αν υπολογιστεί ότι οι κατάπλοι ήταν εφέτος με 60% περίπου πληρότητα, πράγμα που σημαίνει ότι οι επιβάτες ήταν κατά 40% λιγότεροι, λόγω των μέτρων της πανδημίας, οι εφετινές αφίξεις θα μπορούσαν να συγκριθούν με 55.433 του περυσινού Ιουλίου, εφόσον δεν υπήρξε ενίσχυση των δρομολογίων.

«Είμαστε σε καλό δρόμο « δηλώνει ο Δήμαρχος του νησιού Γιάννης Σιώτος και προσθέτει: «Εκπέμψαμε τα σωστά μηνύματα τον κατάλληλο χρόνο και στο κατάλληλο κοινό και βλέπουμε τα αποτελέσματα. Προσβλέπουμε σε ένα ακόμα καλύτερο Αύγουστο, εάν δεν υπάρξει δραματική τροπή στην εξέλιξη των κρουσμάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πολύ περισσότερο που η Τήνος έμεινε μακριά από το επιδημικό φαινόμενο και εξακολουθεί να παραμένει ένας ασφαλής προορισμός». Την ικανοποίησή της για την εξέλιξη της τουριστικής κίνησης, σύμφωνα με γενικότερα δεδομένα, εξέφρασε και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ευγενία Αλοιμόνου που δήλωσε: «Η «Μούσα του Αιγαίου» εξακολουθεί να εμπνέει τους ταξιδιώτες που τα τελευταία χρόνια απέδειξε ότι χάρη στις φυσικές της ομορφιές και στους συνεπείς επαγγελματίες διατηρεί επάξια τη φήμη της.

Τα στοιχεία του Ιουλίου αποδεικνύουν ότι παραμένουμε σταθερή αξία,
παρά το γεγονός ότι , έτσι και αλλιώς, η χρονιά αναμενόταν υποτονική. Αυτό σημαίνει ότι η δουλειά που έγινε όλο αυτό το διάστημα με σύστημα και συνέπεια μας δικαιώνει».

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
overcast clouds
12.4 ° C
12.4 °
11.1 °
65 %
4.3kmh
100 %
Κυ
13 °
Δε
11 °
Τρ
11 °
Τε
10 °
Πε
12 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -