Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Τήνος – Νέο ενδοκυκλαδικό καθημερινό δρομολόγιο

Με χθεσινή απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας, από 10 Ιουλίου 2020 έως και 31 Οκτωβρίου 2020, το ταχύπλοο Supercat θα εκτελεί καθημερινά δρομολόγια στη γραμμή Σύρο – Τήνο – Μύκονο – Πάρο – Ίο – Θήρα και επιστροφή. Θα υπάρχει πρωινή αναχώρηση από την Ερμούπολη και διανυκτέρευση πάλι στο λιμάνι της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.

Πρόκειται για ένα δρομολόγιο έκπληξη, το οποίο, αναμφισβήτητα είναι πολύ θετικό, καθώς δημιουργείται μια ενδοκυκλαδική γραμμή με ταχύπλοο, η οποία θα εξυπηρετήσει την τουριστική κίνηση των Κυκλάδων.

Το Super Cat είναι ταχύπλοο της εταιρίας Golden Star Ferries, ιδιοκτησίας των αδερφών Στεφάνου. Περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.

Επίσης, με την από 16.6.2020 απόφαση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, το Super Ferry II , κάθε Κυριακή, από 21.6 έως και 26.7 θα αναχωρεί από την Πάρο στις 13.15 αντί της πρωινής του αναχώρησης και από 2.8 έως 25.10 θα αναχωρεί στις 13.45 για Ραφήνα.

Και στις 2 περιπτώσεις, κατά την βραδινή του αναχώρηση από την Ραφήνα, κόβεται ο λιμένας της Άνδρου.

www.cyclades24.gr

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -