Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Superferry II – Ναύλωση στη Seajets για ενάμιση μήνα περίπου

Από τις 12 Μαρτίου επιστρέφει στη Ραφήνα

Ξεκίνησε την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου δρομολόγια στην άγονη γραμμή Λαύριο – Άη – Στράτης – Λήμνος – Καβάλα, το Ε/Γ-Ο/Γ Superferry II, με Πλοίαρχο τον Cpt Γιώργο Δήμου.

Το πλοίο ναυλώθηκε από τη Seajets προς αντικατάσταση του Aqua Blue, το οποίο πραγματοποιεί τον ετήσιο δεξαμενισμό στα ναυπηγεία Χαλκίδας. Η ναύλωση του Superferry II θα διαρκέσει ενάμιση μήνα περίπου, ενώ αν προλάβει και επιστρέψει έγκαιρα από το δεξαμενισμό του το Aqua Blue, τότε το Superferry II θα αντικαταστήσει και το έτερο συμβατικό πλοίο της Seajets, το Aqua Jewel στη γραμμή Πειραιάς – Κύθηρα – Αντικύθηρα – Κίσσαμος. Όμως η ναύλωση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 12 Μαρτίου, καθώς από τις 15 Μαρτίου το Superferry II θα ξεκινήσει τα προγραμματισμένα δρομολόγια του από Ραφήνα για Άνδρο – Τήνο – Μύκονο.

Την πληροφορία ότι το Superferry II θα ναυλωνόταν από τη Seajets για δρομολόγηση στην άγονη του ΒΑ Αιγαίου από το Λαύριο, είχαμε γράψει με άρθρο μας τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς η ναύλωση αρχικά θα συνέβαινε γύρω στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Όμως η καθυστέρηση μερικών μηνών του ετήσιου δεξαμενισμού του Aqua Blue, πήγε πίσω χρονικά την αντικατάσταση.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Τάσο Αργυρό από την Καβάλα, για τις φωτογραφίες από την πρώτη άφιξη του Superferry II στο λιμάνι της Μακεδονίας.

www.arxipelagos.gr

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -