Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Σύμπνοια απόψεων και θέσεων του Παναγιώτη Κροντηρά με τον Σύλλογο Τουριστικών Καταλυμάτων Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Με τη Διοίκηση και Μέλη του Συλλόγου  τουριστικών καταλυμάτων  Τήνου  συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος  Παναγιωτης Κροντηράς  και στελέχη της «Επιλογής  Ευθύνης ». Στο  περιθώριο της συνάντησης καταγράφηκε μια σημαντική θεσμική συνεργασία στη διάρκεια της οποίας  συζητήθηκαν ρεαλιστικές και ωφέλιμες ιδέες και προτάσεις που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Δήμου!

Αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που αυτή η κατηγορία τουριστικών καταλυμάτων φέρει για τη διαμόρφωση του ντόπιου τουριστικού προϊόντος και τον πολυδιάστατο αναπτυξιακό χαρακτήρα του Δήμου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιωτης Κροντηράς και οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού, άκουσαν προσεκτικά τις ανησυχίες τους, τα αιτήματα για την προστασία του κλάδου τους, αλλά και τις προτάσεις τους για την τουριστική επιμήκυνση στο νησί της Τήνου.

Μέσα από τη συζήτηση και τον διάλογο, αναδείχθηκε ακόμα περισσότερο η ανάγκη που έχει ο τόπος μας και ο τουρισμός για ένα σχέδιο με όραμα, που θα οδηγήσει το νησί μας στη θέση που του αξίζει!

Από τη συζήτηση διαπιστώθηκε η συναντίληψη στις βασικές αρχές και επιδιώξεις για την Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη,  του Συλλόγου Καταλυμάτων με το σχεδιασμό του Επικεφαλής και των μελών  της Επιλογής  Ευθύνης για τον Τουρισμό στο νησι κι επιβεβαιώθηκε η πρόθεση παραγωγικής συνέργειας τους,  με σταθερό στόχο την ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη προς όφελος της οικονομίας, της ποιότητας ζωής των κατοίκων και της προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος του τόπου μας.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -