Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Σύλλογος Επαγγελματιών – Εμπόρων Πύργου, Πανόρμου Τήνου | Σχετικά με τη μεταφορά των ανεμογεννητριών

Σαν Σύλλογος Επαγγελματιών και Εμπόρων Πύργου – Πανόρμου, βλέποντας τα τεκταινόμενα όσον αφορά το θέμα των -βιομηχανικού τύπου- ανεμογεννητριών, θέλουμε να εκφράσουμε τη λύπη μας που σε μία στιγμή όπου όλη η χώρα πλήττεται από το 2ο κύμα της πανδημίας, οι επενδυτές με περίσσιο ζήλο αποφάσισαν για την μεταφορά και εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στον τόπο μας, και εν μέσω καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Κάποιοι επιλέγουν να έρθουν «σαν τους κλέφτες», και να ξεφορτώνουν άγρια χαράματα τις ανεμογεννήτριες για να τις μεταφέρουν στα βουνά μας.

Eπιπροσθέτως, όλο αυτό έγινε 2 φορές με ένα πλήθος παρανομιών. (Κρυμμένο στίγμα καραβιού που μετέφερε το φορτίο, χωρίς άδειες ή ελλιπείς άδειες για τη μεταφορά από το λιμάνι προς τον τόπο αποθήκευσής τους, χωρίς πολεοδομική άδεια της έκτασης που τελικά αυτή τη στιγμή αποθηκεύονται κοκ) Σε χώματα τα οποία τόσα χρόνια δεν διανοούμασταν να μετακινήσουμε ούτε πέτρα για να μη χαλάσουμε το μοναδικό τοπίο μας, τώρα έρχονται με το έτσι θέλω να μας το διαλύσουν.

Θα μας βρουν απέναντι τους.

Ζητούμε οι Αρχές και ειδικά η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμεναρχείο να τηρήσουν τα δέοντα, αποτρέποντας τη διέλευση των οχημάτων σε δημοτικό οδικό δίκτυο, καθώς δεν έχει δοθεί άδεια από το Δήμο Τήνου.

Ζητούμε το ελάχιστο, το προφανές.

Το Δ.Σ.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -