Ανακοίνωση Συλλόγου Φίλων Κ.Υ. Τήνου

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Σύλλογο μας.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Η διαδικασία υπήρξε άψογη χάρις στην ευγενική συμμετοχή των δικηγόρων κας Κελαδίτου Ευαγγελίας και Τσώλη Ανθής τις οποίες ευχαριστούμε θερμά, καθώς και των μελών του αποχωρήσαντος Δ.Σ Απέργη Κατερίνα ,Βαρβέρη Παναγιώτα και Παρασκευά Ελένη.

Τα αποτελέσματα των εκλογών φαίνονται στην παρακάτω φωτογραφία.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις μετά την συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη τα οποία προσήλθαν (165) να ψηφίσουν.

Ο Σύλλογος του “Κόγκου” δίνει αγώνα για την στήριξη των υπηρεσιών υγείας στο νησί, γεγονός που πρέπει να ευαισθητοποιεί κάθε Τηνιακό και κάθε φίλο του νησιού μας.

Οι 2698 επισκέψεις της νοσηλεύτριας σε αναγκαιμένους συμπολίτες μας, οπως και τα έργα στο Κέντρο Υγείας, τα οποία πραγματοποιήθηκαν με την συνεισφορά και άλλων συλλόγων (Σύλλογοι χωριών , Φίλοι της Τήνου ,Σύλλογος Γυναικών )και ιδιωτών, όπως πχ Μονάδα Οξυγόνου , πάσο υποδοχής, ηλιακός θερμοσίφωνας, αναλώσιμα στο μικροβιολογικό , καινούργιο κρεββάτι στο χερουργείο και καρδιοτοκογράφος για τις εγκύους και τα έμβρυα, ιατρικά μέσα για το εφημερείο και το παιδιατρικό, οξύμετρα κλπ είναι η βάση που αφήνει το προηγούμενο και από όπου ξεκινάει το νεό Δ.Σ.

Καλούμε όλους να είναι, όπως πάντα, κοντά στο Σύλλογο.

Ευχαριστούμε!!!

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter