Σύλλογος Γυναικών Τήνου – 40 χρόνια δράσης & προσφοράς

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΝΟΥ
Παναιτίου ναυάρχου 10, Χώρα Τήνου
Η χορωδία μας κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Ξεκινάμε τις δράσεις μας για φέτος την Τετάρτη 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 19.00, στον χώρο μας, που βρίσκεται πίσω από το Ι.Τ.Η.Π.

  • Σκοπός μας είναι να συζητήσουμε και να καθορίσουμε, από κοινού το πρόγραμμα και τις δράσεις μας για το υπόλοιπο του 2022 και για ολόκληρο το 2023.
  • Επίσης καλούμε οποιοδήποτε επιθυμεί και αγαπάει το τραγούδι να έρθει να πλαισιώσει τη χορωδία μας και να προσθέσει νόημα στον ελεύθερο χρόνο του. Η συμμετοχή του θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 18.30.

  • Οι δράσεις – συναυλίες της χορωδίας μας το φετινό καλοκαίρι ήταν για εμάς μια μεγάλη και χρήσιμη εμπειρία, που θα αποτελέσει τον μπούσουλα για τις προσεχείς μας πρωτοβουλίες.
  • Η πρώτη με τον γνωστό και καταξιωμένο τραγουδιστή κ. ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, τον κ. Θανάση Βήχο στο πιάνο και με άρτια την ενορχήστρωση. Οι χορωδιακές διασκευές των τραγουδιών ήταν της δασκάλας μας Μαργαρίτας Σαλταμανίκα που μας τα δίδασκε με κέφι και μεράκι παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες των δύο τελευταίων χρόνων (κόβιτ και συνακόλουθες απαγορεύσεις). Την συναυλία αυτή τη συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Γυναικών Τήνου με το Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου “Γιαννούλης Χαλεπάς“ του Δήμου Τήνου και έγινε στο Δημοτικό Σχολείο του Πύργου Τήνου.
  • Η δεύτερη δράση της χορωδίας μας έλαβε χώρα το διήμερο με συμμετοχή σ’ αυτήν της εξαίσιας τετράφωνης τριανταμελούς γυναικείας χορωδίας του ΟΣΛΟ ( Oslo Damekor). Τα μέλη της χορωδίας του Συλλόγου Γυναικών τραγούδησαν, μαζί τους, παραδοσιακά τραγούδια διασκευασμένα για 4 φωνές. Η συναυλία μας έγινε στο ΜΟΥΣΕΙΟ Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο της Τήνου, με τη συνεργασία του ομίλου της τράπεζας Πειραιώς.

Οι δράσεις αυτές μας έκαναν να είμαστε έτοιμες για ακόμα πιο τολμηρά και επιτυχημένα βήματα.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 19.00

Στη χορωδία μας μπορούν να συμμετάσχουν ενήλικες (γυναίκες και άνδρες), που αγαπούν τη μουσική και το τραγούδι και έχουν τη διάθεση κοινωφελούς δράσης και προσφοράς στο κοινωνικό μας σύνολο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ θα γίνονται δεκτές έως και τις 31 Οκτωβρίου του 2022.

Σύλλογος Γυναικών Τήνου τηλ επικοινωνίας 6971807209 και 6973018881

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter