Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Επιστολή Συλλόγου Κέχρου Τήνου για την διέλευση βαρέων οχημάτων

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Επιστολή προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Τήνου έστειλε ο Σύλλογος των Απανταχού Κεχριανών με θέμα την διέλευση βαρέων οχημάτων.

Η επιστολή αναφέρει αναλυτικά.

Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον Δήμου Τήνου, ειδικότερα δε στα χωριά που θα κληθούν να επιφορτιστούν το βάρος της διέλευσης μεγάλων οχημάτων μήκους 28 μ., πλάτους 4,5 μ. και βάρους 62 τόνων.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αν δεν προσέξουμε, στο μέλλον και το δικό μας χωριό θα αντιμετωπίσει ανάλογες καταστάσεις, με μόνο αρνητικές συνέπειες για τον τόπο μας.

Είμαστε ενήμεροι για την νέα αίτηση της μεταφορικής εταιρείας, αυτή τη φορά μόνο προς τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Αναρωτιόμαστε, τι ακριβώς άλλαξε από τις προηγούμενες αιτήσεις και δεν
εκμεταλλεύτηκαν τις παλιές; Αν άλλαξε η διαδρομή, για ποιους λόγους άλλαξε; Μπορούν οι εταιρείες να αλλάζουν κατά βούληση την διαδρομή μεγαλώνοντάς την και περνώντας από επιπλέον χωριά και οικισμούς και “απαγορεύοντας” την διέλευση των υπολοίπων σε όλους αυτούς τους δρόμους;

Θεωρούμε πως καμία εταιρεία δεν έχει δικαίωμα να αγνοεί και να προσπαθεί να παρακάμψει τον κόσμο της Τήνου και πόσο μάλλον την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία δεν έχει μέχρι σήμερα ανακληθεί ή ακυρωθεί, με την οποία συντασσόμαστε.

Επιπλέον ούτε και η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας έχει εξουσία να την παρακάμψει με πλάγιο τρόπο.

Οι κάτοικοι της Τήνου πρέπει να έχομε λόγο και αποφασιστικό ρόλο στα όσα
πρόκειται να συμβούν στα χωριά μας και στο νησί μας.

Εκφράζουμε για ακόμα μία φορά την αντίθεσή μας στην εγκατάσταση οποιασδήποτε βιομηχανικού τύπου ανεμογεννήτριας πάνω στην Τήνο.

Το «χειροποίητο» νησί μας απειλείται!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -