Σύλλογος Στενής Τήνου “Άγιος Αντώνιος” – Επισκευή παιχνιδιών παιδικής χαράς

Ενημέρωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Στενής Τήνου “Άγιος Αντώνιος” αναφορικά με τον εθελοντισμό που είχε ως σκοπό την επισκευή των παιχνιδιών στην μικρή παιδική χαρά του χωριού στην αίθουσα του Αγίου Αντωνίου.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Η ομάδα δράσης του χωριού έπιασε δουλειά πάλι!!

Αφού καθάρισαν το χωριό για τις γιορτές του Πάσχα, οι συνήθεις “ύποπτοι” (Πέτρος Βιδάλης, Τάσος Βιδάλης, Παντελής Γυφτογιαννης και Γιώργος Πιταρακης – η σειρά δεν έχει σημασία) αποφάσισαν να διορθώσουν – επισκευάσουν τα παιχνίδια στην μικρή παιδική χαρά στην αίθουσα.

Έβαλαν το κέφι τους, την διάθεσή τους, την αγάπη τους για το χωριό, την τρέλα τους, αλλά κυρίως τις μπογιές και τα υπόλοιπα υλικά και ρίχτηκαν στην δουλειά.

Έτριψαν, έβαψαν, διόρθωσαν, αντικατέστησαν και προσπάθησαν να κάνουν την μικρή παιδική χαρά και πάλι πλήρως λειτουργική για να την χαρούν τα παιδιά του χωριού.

Σε συνεννόηση με το ΔΣ του συλλόγου αγοράστηκαν όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα.

Να τους ευχαριστήσουμε λοιπόν για άλλη μια φορά για την πολύτιμη και κυρίως, ανιδιοτελή προσφορά τους, που χωρίς αυτή ελάχιστα θα μπορούσαν να γίνουν στο χωριό.

Τέλος θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον κο Πετρο Τριαντάφυλλο (Καψούλα) για την δωρεάν μεταφορά, προσφορά στο σύλλογό μας, των εξαρτημάτων από την Αθήνα στο νησί.

Και φυσικά θα υπάρξει και συνέχεια…

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter