Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Σύλλογος Υστερνιωτών Τήνου: «Είμαστε ανοικτοί σε συζήτηση για το θέμα του Μουσείου και της Βιβλιοθήκης»

Στις 17/2/2023 λάβαμε την παρακάτω επιστολή η οποία μας προτρέπει να μεταφέρουμε τα εκθέματα του Μουσείου σε άλλο χώρο με προτεινόμενο το Πρώην Δημοτικό Σχολείο και να αδειάσουμε την βιβλιοθήκη.

Κτίρια τα οποία ναι μεν ανήκουν στην πρώην κοινότητα Υστερνίων αλλά την συντήρηση τα τελευταία 25 χρόνια την κάνει ο Σύλλογος.

Η βιβλιοθήκη του χωριού

Γιατί μέσα από την συζήτηση να μην βρούμε τρόπους να διαφημίσουμε το Μουσείο ή να κάνουμε κι άλλες δράσεις στη βιβλιοθήκη εκτός από αυτές που κάνει ο Σύλλογος;

Γιατί δεν αναφέρεται ο αριθμ. Απόφασης του Δημοτικού συμβουλίου που συζητήθηκε η παραπανω απόφαση;

Γιατί τόσα χρόνια δεν ερωτηθηκαμε ποτέ με πιο κόστος τα συντηρούμε;

Είμαστε εδώ ανοικτοί σε συζήτηση και περιμένουμε να ανακαλέσετε, γιατί το χρωστάμε σε όσους δημιούργησαν το Μουσείο και κάποιοι δεν είναι πια ανάμεσα μας!

Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Υστερνιωτών Τήνου

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -