Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Στην Αθήνα βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, ο Δήμαρχος Τήνου Γιάννης Σιώτος σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κύριο Στυλιανό Πέτσα, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππο Φόρτωμα.

Στόχος της συνάντησης ήταν, αφενός η προώθηση των ήδη κατατεθειμένων χρηματοδοτικών προτάσεων του Δήμου Τήνου, που αφορούν την προμήθεια μίας νέας μονάδας αφαλάτωσης στο νησί λόγω έντονης λειψυδρίας, καθώς και η διερεύνηση νέων χρηματοδοτικών εργαλείων για έργα αποκατάστασης ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα απόλυτης συνεργασίας.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Γιάννης Σιώτος δήλωσε: «Διεκδικούμε με συνέπεια και επιμονή κάθε χρηματοδότηση που παρέχει το Υπουργείο Εσωτερικών για να καλύψουμε τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών μας. Αυτή τη φορά 100.000 ευρώ για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας, αλλά και την αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία. Θα ήθελα να επισημάνω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουμε διεκδικήσει και διασφαλίσει πλέον των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Στο πλαίσιο αυτό θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον Φίλιππο Φόρτωμα για τη διαχρονική στήριξη των αιτημάτων μας και τον αναπληρωτή Υπουργό για την ειλικρινή συνεργασία και τη σημαντική του ανταπόκριση στα αιτήματα της τοπικής μας κοινωνίας. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο για το νησί μας.»

Ο αναπληρωτής Υπουργός Στυλιανός Πέτσας σημείωσε: «Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έμπρακτα στηρίζουν τις Κυκλάδες και όλα τα νησιά της πατρίδας για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και εκατομμυρίων επισκεπτών.»

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -