Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με τον Στέλιο Πέτσα

Ανάρτηση του Δημάρχου Τήνου όπου κάνει γνωστή την συνάντηση που είχε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα. Μεταξύ των θεμάτων συζητήθηκε η χρηματοδότηση για την αναβάθμιση του Βιολογικού του Πανόρμου καθώς και ακόμα τρεις χρηματοδοτήσεις για την κάλυψη αυξημένων αναγκών του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της ειλικρινούς και ουσιαστικής συνάντησης που είχαμε με τον Αν.Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα μιλήσαμε για την ανάγκη αξιοποίησης των διατιθέμενων χρηματοδοτικών εργαλείων για την αναβάθμιση βασικών υποδομών του νησιού.

Το ΥΠΕΣ θα χρηματοδοτήσει με 100.000 ευρώ την αναβάθμιση του Βιολογικού Πανόρμου, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί ακόμα περισσότερο στις αυξημένες ανάγκες του νησιού.

Επίσης, τονίστηκε ότι μέχρι τέλους του έτους θα έχουν εγκριθεί τουλάχιστον 3 σημαντικά έργα που έχει υποβάλλει ο Δήμος για χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και συζητήθηκε η δυνατότητα επιπλέον χρηματοδότησης του Δήμου για την κάλυψη αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει.

Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε, να υλοποιούμε, αλλά το κυριότερο να διεκδικούμε για το καλό του νησιού μας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -