Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Συνάντηση εργασίας με αθλητικά σωματεία του νησιού είχε ο υπ. Δήμαρχος Παναγιώτης Κροντηράς

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Σειρά επαφών  με εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων του Δήμου είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμαρχος Τήνου . Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κροντηράς συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του συναντήθηκε με τον ΠΑΣ Τήνου , τον ΤΑΚ Περιστεριώνα και τον Α.Ο. Ποσειδώνα.

Στη  διάρκεια της συνάντησης με τους δραστήριους αθλητικούς συλλόγους του νησιού μας  έγινε ουσιαστική συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του αθλητισμού στον Δήμο μας. Ο επικεφαλής του συνδυασμού « Επιλογή Ευθύνης» άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα αιτήματα αλλα και τις ανάγκες των προέδρων των ομάδων και δεσμεύτηκε πως από την επόμενη ημέρα που θα εκλεγεί Δήμαρχος θα είναι συμπαραστάτης και αρωγός με όλες του τις δυνάμεις.

Η ενίσχυση και η στενή συνεργασία των αθλητικών σωματείων αποτελεί εξάλλου προγραμματική δέσμευση για την «Επιλογή Ευθύνης» .  Είναι κοινό μυστικό πως στο συνδυασμό μας συμμετέχουν άτομα με προσφορά στον αθλητισμό επειδή μεταξύ άλλων γνωρίζουν πως ο επόμενος Δήμαρχος θα σκύψει με προσοχή στις ανάγκες των αθλητικών συλλόγων του νησιού. « Διαθέτουμε Σχέδιο, πρόγραμμα και συνεργασία για να αλλάξουμε τον αθλητισμό στο νησί μας . Για την παράταξη μας, οι αθλητικοί σύλλογοι και οι άνθρωποι που τους πλαισιώνουν, επιτελούν σημαντικό έργο και είναι κατά κάποιο τρόπο συνεργάτες της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής, διατηρώντας πάντα την ανεξαρτησία τους και την ελευθερία των κινήσεων τους. 

Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο στις σημερινές εποχές, εθελοντικά και βάζοντας προσωπικό κόπο, χρόνο και χρήμα, παρατώντας δουλειά, οικογένεια και φίλους, να τρέχεις για δράσεις που υπηρετούν το κοινό καλό, .Σαν επόμενη Δημοτική Αρχή, έχουμε σκοπό να συνεργαστούμε με όλους τους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας, χωρίς εξαιρέσεις, εντός και εκτός Δήμου, ώστε να προκύπτει κάθε φορά, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το τόπο.» υπογράμμισε ο κ. Κροντηράς με αφορμή τις χθεσινές του επαφές.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -