Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Συνάντηση Γονέων Κατηχητικού στην Τήνο

Χθες 11 Ιανουαρίου στις 19:00 πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση των γονέων που τα παιδιά τους κατηχούνται στα 3 Κατηχητικά Κέντρα στη Τήνο, στην ενοριακή αίθουσα του Κάμπου.

Η θεολόγος κα Άννα Μαρία Πρίντεζη ανέπτυξε το θέμα: “Μεγαλώνοντας τα παιδιά με τις αξίες και τις αρετές του Ευαγγελίου”.
«Η χριστιανική διαπαιδαγώγηση δεν είναι μόνο η μετάδοση της πίστης από τους γονείς στα παιδιά τους. Είναι η σύζευξη μεταξύ της επιστήμης της ψυχολογίας και της παιδαγωγικής με τα δεδομένα της πίστης, για την επίτευξη μιας υγιούς Παιδαγωγίας, όπως τη θέλει ο Θεός μέσα από το Ευαγγέλιο. …Το έργο της γονεϊκότητας δεν είναι να κάνουμε τα παιδιά να συμπεριφέρονται σωστά, μόνο. Ο μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να μεγαλώσουμε παιδιά που το καθένα βλέπει τον εαυτό του ως παιδί του Θεού που ζει ολόκληρη τη ζωή του σύμφωνα με τις εντολές του» είπε η Άννα Μαρία μεταξύ άλλων.

Αυτή είναι η αρχή και άλλων συναντήσεων που σκοπό θα έχουν την ανάπτυξη και εμβάθυνση της πίστης σε ένα κόσμο που διαρκώς αλλάζει. Η Εκκλησία σήμερα μπορεί να βοηθήσει τους γονείς στην υγιή διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.

πγσ

www.kantam.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -