Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου για την οριστική επίλυση προβλημάτων ηλεκτροδότησης

Τη διασφάλιση μιας βιώσιμης και οριστικής λύσης για την απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση της Τήνου ζήτησε ο Δήμαρχος Τήνου κ. Γιάννης Σιώτος από τους κκ Μάνο Μανουσάκη Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο) και Γιάννη Μάργαρη (Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή) κατά τη διάρκεια της σημερινής τους συνάντησης στον ΑΔΜΗΕ.

Οι εκπρόσωποι του ΑΔΜΗΕ πρότειναν τη δημιουργία νέου υποσταθμού κάτι που αποτιμά ως θετικό ο Δήμαρχος Τήνου υπό την προϋπόθεση ότι θα κατασκευασθεί εναρμονισμένος στο τοπίο με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, θα αποφευχθεί η ακουστική όχληση και θα
συνδεθεί με υπόγεια καλώδια και σε καμία περίπτωση με πυλώνες υψηλής τάσης.

Η συνάντηση αυτή που αποτελεί το επιστέγασμα μίας διαχρονικής προσπάθειας του Δήμου θα συνεχιστεί με την εξέταση πιθανών περιοχών που θα πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -