Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Συνάντηση του Φ. Φόρτωμα για τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις της Τήνου

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, κατά την οποία συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τα νησιά των Κυκλάδων.

Ειδικότερα, ο κ. Φόρτωμας συζήτησε με τον κ. Πλακιωτάκη για θέματα νησιωτικότητας και του εξέθεσε την ανάγκη επανεξέτασης των ακτοπλοϊκών δρομολογίων που συνδέουν τον Πειραιά με τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Ο Βουλευτής ανέφερε στον Υπουργό ότι είναι αναγκαία η συμπερίληψη και της Τήνου στα εν λόγω δρομολόγια, γεγονός που θα βοηθήσει ιδιαίτερα τόσο την τοπική κοινωνία, όσο και τους επισκέπτες. Ο Υπουργός, προθυμοποιήθηκε να μελετήσει το ζήτημα, σε συνεργασία με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, για την καλύτερη διευθέτησή του.

Στη συνέχεια, η συζήτηση κινήθηκε σε γενικότερα θέματα νησιωτικής πολιτικής. «Η σημερινή μου συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη ήταν γόνιμη, καθώς συζητήσαμε καίρια  ζητήματα που αφορούν τη νησιωτική Ελλάδα, την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ. Η ηγεσία του Υπουργείου έχει αποδείξει ότι στηρίζει έμπρακτα τους νησιώτες και είμαι βέβαιος πως θα συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις και στο θέμα της ακτοπλοϊκής διασύνδεσης των Κυκλάδων με την υπόλοιπη νησιωτική και ηπειρωτική χώρα» δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Φόρτωμας.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -