Συνάντηση του Περιστεριώνα με τη νέα Δημοτική Αρχή Τήνου

Στο συμβούλιο της ομάδας μας την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 υποδέχτηκαμε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Τήνου κ. Παναγιώτη Κροντήρα καθώς και τον κ. Γιάννη Εξιλζέ που θα εκτελεί χρέη Αντιδημάρχου και τον κ. Γιάννη Μέγκουλα που θα είναι ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Τήνου. Η παρουσία τους στα γραφεία της ομάδας μας την επόμενη κιόλας ημέρα από την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για μια ανοικτή και συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με κοινό σκοπό την ανάπτυξη του Τηνιακού Μπάσκετ και του Τηνιακού Αθλητισμού.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Σε συνέχεια της προεκλογικής συνάντησης που είχαμε συζητήσαμε ξανά για την ανάγκη της δημιουργίας εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου, τις παρεμβάσεις που χρειάζονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού αλλά και για τις επερχόμενες διοργανώσεις που θα πραγματοποιήσει η ομάδα μας σε συνεργασία με το Δήμο Τήνου.

Ευχόμαστε τόσο στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο όσο και στους νεοεκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους καλή δύναμη στον νέο τους αγώνα για το καλό του νησιού και των παιδιών μας, εμείς όπως και τα προηγούμενα χρόνια δίνουμε την υπόσχεση μας ότι θα είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια του Δήμου Τήνου για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter