Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Συνάντηση Υποψηφίας Δημάρχου Αναστασίας Ψάλτη με το Σωματείο Εργαζομένων Δ. Τήνου

Τη Δευτέρα 26/4/2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της υποψήφιας δημάρχου Τήνου Αναστασίας Ψάλτη και των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Τήνου, το οποίο και ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Στη συνάντηση αυτή συζητήσαμε τα πολλά και σημαντικά θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους.

Διαπιστώσαμε το πραγματικό ενδιαφέρον των συμπολιτών μας που εργάζονται στις υπηρεσίες του Δήμου, τόσο εντός γραφείων όσο και εκτός, για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών τους.

Συμφωνήσαμε στην απόλυτη ανάγκη επαναπροσδιορισμού των διαδικασιών, επικαιροποίησης και χρήσης σύγχρονων συστημάτων και εξοπλισμού με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του Δήμου μας.

Η Anastasia Psalti και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ δηλώσαμε για μία ακόμη φορά την εμπιστοσύνη μας στο προσωπικό του Δήμου μας και την διάθεση απόλυτης συνεργασίας με στόχο το κοινό συμφέρον και την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Τήνου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -