Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Συνάντηση Υποψηφίας Δημάρχου Τήνου Αναστασίας Ψάλτη με την Υπουργό Παιδείας

Η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου Αναστασία Ψάλτη τη Δευτέρα,03/04, συναντήθηκε με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και συζήτησε μαζί της καίρια θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και τις σχολικές κοινότητες στο νησί μας.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν το θέμα των κτιριακών εγκαταστάσεων, όπου έμφαση δόθηκε στην ανάγκη ανέγερσης καινούργιο κτιρίου για να στεγάσει με ασφάλεια το Γυμνάσιο και οι επισκευές που πρέπει να γίνουν άμεσα. Η Υπουργός Παιδείας άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα των υποδομών, όμως, ανέφερε ότι αυτά ανήκουν εξ ολοκλήρου στην αρμοδιότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η κ. Ψάλτη έθεσε το ζήτημα των κινήτρων που πρέπει να δοθούν στους εκπαιδευτικούς που μετατίθενται στα νησιά και συγκεκριμένα στην αύξηση του επιδόματος ενοικίου, λόγω της ανόδου των τιμών στις περιοχές αυτές, λόγω της τουριστικής περιόδου, καθώς και την ανάγκη ενίσχυσης του θεσμού της Παράλληλης Στήριξης και της δημιουργίας Ειδικού Σχολείου, προτείνοντας να μικρύνει ο αριθμός των παιδιών που χρειάζονται για να συσταθεί το τμήμα ένταξης. Η Αναστασία Ψάλτη υπογράμμισε στην Υπουργό ότι, για ένα παιδί από δυσπρόσιτο μέρος του νησιού, είναι δύσκολο να μετακινείται καθημερινά και μόνο του για να βρει το τμήμα ένταξης.

Μετά το τέλος της συνάντησης η Αναστασία Ψάλτη δήλωσε: « Θέλω να ευχαριστήσω την Υπουργό Παιδείας για την ευκαιρία που μου έδωσε να αναπτύξω τα θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού μας και την προθυμία της να συμβάλλει στην εξεύρεση λύσεων. Για τον συνδυασμό ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ η στήριξη της νέας γενιάς και η διεύρυνση των εκπαιδευτικών δυνατοτήτων στην Τήνο αποτελεί βασική προτεραιότητα».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -