Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Συνάντηση Υποψηφίας Δημάρχου Τήνου, Αναστασίας Ψάλτη με τον Διευθ. Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ

Την Πέμπτη 27/4 η υποψήφια δήμαρχος Τήνου Αναστασία Ψάλτη συναντήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης Και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) με το Διευθύνοντα σύμβουλό της κ. Σπύρο Σπυρίδων.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα εργαλεία που προετοιμάζει η εταιρία και έχει ήδη ανακοινώσει για την προώθηση του έργου της τοπικής αυτοδιοίκησης ενώ δόθηκε έμφαση στην διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του φορέα που ήδη υποστηρίζει μικρούς δήμους και αναπτύσσεται σε προσωπικό, με σκοπό να μπορεί να εξυπηρετήσει περισσότερους ενδιαφερόμενους σε τεχνικό επίπεδο.

Το πρόβλημα της έλλειψης σχεδιασμού και μελετών στο δήμο μας είναι καθοριστικό για το μέλλον του αφού οι μελέτες είναι απαραίτητες για τη λήψη χρηματοδοτήσεων.

Η ΕΕΤΑΑ με τη νέα οργανωμένη διεύθυνση της αποτελεί το δημόσιο φορέα που μπορεί να υποστηρίξει και το δήμο μας συμβουλευτικά η παραγωγικά σε συνεργασία με τους δικούς μας συνεργάτες.

Ο κ. Σπυρίδων δήλωσε τη διαθεσιμότητα της ΕΕΤΑΑ και την προσωπική του συμβολή στην προσπάθεια της υποψήφιας δημάρχου για τη βελτίωση των υποδομών του νησιού μας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -