Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Συνάντηση Υποψήφιας Δημάρχου Τήνου Αναστασίας Ψάλτη με τον Π.Α.Σ Τήνου

Τη Δευτέρα, 10/4 , η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου Αναστασία Ψάλτη , συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση του Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ όπου συζητήθηκαν σημαντικά θέματα για την πορεία του συλλόγου και την καταστατική λειτουργία του.

Το διοικητικό συμβούλιο επ ευκαιρίας της παρουσίας της υποψηφίας Δημάρχου ανέπτυξε τα θέματα που το απασχολούν και κυρίως αφορούν στις κτιριακές εγκαταστάσεις του γηπέδου που χρήζουν άμεσες και απαραίτητες επεμβάσεις για την ασφάλεια των αθλητών και αθλητριών καθώς και των επισκεπτών του γηπέδου.

Σε ένα πνεύμα συνεργασίας η Αναστασία Ψάλτη δήλωσε ότι η συμβολή του Δήμου για την ορθή λειτουργία του μοναδικού, πλέον, χώρου ποδοσφαίρου στο νησί μας θα έπρεπε να είναι αυτονόητη και ότι για τους ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ αποτελεί προτεραιότητα η προστασία και συντήρηση των αθλητικών χώρων και η συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία.

Η ενεργοποίηση όλων μας σε όλα τα επίπεδα είναι απαραίτητη πλέον. Πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας το μέλλον των παιδιών μας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -