Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Σύνδεση της Τήνου με την Κρήτη

Ξεκινά τα δρομολόγιά του για τη νέα θερινή περίοδο το ταχύπλοο της Minoan Lines, “Santorini Palace”.

Με βάση την πρόταση της πλοιοκτήτριας εταιρίας και την ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, το “Santorini Palacπ” πρόκειται να τροποποιήσει τα δρομολόγιά του εν συγκρίσει με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς θα έχει ως λιμάνι αφετηρίας και τελικού προορισμού τόσο το Ηράκλειο Κρήτης όσο και τον Πειραιά εναλλάξ, προσεγγίζοντας ενδιάμεσα τις Κυκλάδες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων που κατέθεσε η πλοιοκτήτρια εταιρία, εκτός από την Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Πάρο και τη Νάξο, θα προστεθούν κυρίως η Σύρος αλλά και η Τήνος.

Τα φετινά δρομολόγια αναμένεται να ξεκινήσουν από 29 Απριλίου και θα διαρκέσουν έως 3 Οκτωβρίου.

Η απόφαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών με βάση την πρόταση που κατέθεσε η Minoan Lines είναι η ακόλουθη:

(Ι) Πειραιάς – Σύρος – (Τήνος) – Μύκονος – Πάρος – Νάξος – Θήρα – Ηράκλειο κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και μέσω Τήνου κάθε Σάββατο.

(ΙΙ) Ηράκλειο – Θήρα – Νάξος – Πάρος – Μύκονος – (Τήνος) – Σύρος – Πειραιάς κάθε Τρίτη και Παρασκευή και μέσω Τήνου κάθε Κυριακή.

ΠΗΓΗ: www.cyclades24.gr

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -