Συνέχεια μαθημάτων για την Περιβαλλοντική Ομάδα του ΕΠΑΛ Τήνου

Με χαρά παρουσιάζουμε τις εργασίες και τα αποτελέσματα των δεξιοτήτων των μαθητών και μαθητριών του ΕΠΑΛ Τήνου που συμμετέχουν στην Περιβαλλοντική Ομάδα του ΕΠΑΛ, στον φιλόξενο χώρο του Φυτωρίου Θερμοκηπίου Δικτυο κηπίου του Συλλόγου ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, στις 8-12-2023 μάθημα τέταρτο.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Η Π.Ο. πειραματίζεται μεταξύ των άλλων, στην παραγωγή ελαιόδεντρων από μικρά κλαδιά ελιάς (μοσχεύματα), με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών κ.κ. Κώστα Καραγιώργο, Αγγελικής Αγγελοπούλου και Ιωάννη Ψάλτη. Ήδη από την προηγούμενη χρονιά που ξεκίνησε δυναμικά αυτή η προσπάθεια, έχουν παραχθεί 98 δενδρύλλια ΚΩΡΟΝΕ΄Ι΄ΚΗΣ ελιάς, τα οποία έχουν μεταφερθεί από το Θερμοκήπιο στο δικτυοκήπιο για την ανάπτυξή τους . Το σημερινό ύψος τους φτάνει τα 30-50 εκατοστά.

Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλα τα Σχολεία.

Ευχαριστούμε θερμά για παροχή φυτοχώματος για τα πειράματά μας
α) την Εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ β) «Φιλανθρωπική Οργάνωση Κάριτας Τήνου-Νάξου» καθώς επίσης την Εταιρεία ΤΟΠΙΟΔΟΜΗ Νίκος Μπαμπούτης για την παροχή εκατοντάδων γλαστρών διαφόρων μεγεθών .

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς το Δ.Σ. του Μελισσοκομικού Σύλλογου Τήνου που μας επιχορήγησε με το ποσό των 300€ , τον μοναδικό Σύλλογο της Τήνου που μας χρηματοδότησε τα τελευταία 15 χρόνια , ενώ όλοι γνωρίζουν ότι ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ δεν λαμβάνουν χρηματοδότηση από κανένα Δημόσιο Φορέα ή από κανένα χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα.

Ευχόμαστε να συνειδητοποιήσουν όλοι οι Συμπατριώτες μας ότι ο Σύλλογος ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, ανήκει σε όλους τους Τηνίους.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις δράσεις των παιδιών

Από το Δ.Σ. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter