Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Συνεχίζει να αγνοείται ο Τηνιακος, Θάνος Χαρικιοπουλος – Έκκληση από την μητέρα του

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε η μητέρα του 27χρονου Θάνου Χαρικιόπουλου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην περιοχή του Ελαιώνα

Η κ. Θεανώ που κατοικεί στην Κόρινθο, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής περιγράφοντας όλα όσα πέρασε προτού ο 27χρονος γιος της εξαφανιστεί. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είπε, η ίδια πιστεύει ότι είναι ακόμα ζωντανός και ότι κρύβεται επειδή φοβάται.

Η μητέρα του Θάνου έκανε μία σπαρακτική έκκληση προς τον γιο της αλλά και σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνισή του.

«Θανούλη μου, εάν με ακούς… Σε παρακαλώ πάρα πολύ αγάπη μου, γύρνα πίσω στη μανούλα… Ξέρεις πως θα σε φροντίσω, μόνο στο σπίτι σου είσαι ασφαλής… Να γίνεις δυνατός… Όλοι μας σε αγαπάμε πολύ και ανησυχούμε… Σαν το σπίτι σου, παιδί μου, πουθενά. Κανείς δε θα σε φροντίσει, σαν τη μαμά σου πουθενά ψυχή μου… Εγώ θα είμαι δυνατή, θα το αντέξω και αυτό, για να σε στηρίξω. Όποιος έχει κάποια πληροφορία ας επικοινωνήσει μαζί μου», δήλωσε η μητέρα του Θάνου με τρεμάμενη φωνή.

Μαρτυρίες για την εξαφάνιση

Τα ίχνη του 27χρονου χάθηκαν στις 21 Οκτωβρίου όπου είχε πάει βόλτα με τον πατέρα του. Εκείνη την ημέρα ο 27χρονος άφησε τη τσάντα και το κινητό του στον πατέρα του και ξαφνικά άρχισε να τρέχει σε άγνωστη κατεύθυνση.

 Έκτοτε ο 27χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η μητέρα του, ο 27χρονος ήταν σε λεπτή ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα καθώς είχε έναν έντονο διαπληκτισμό στη δουλειά του προτού επιστρέψει στην Αθήνα με το μηχανάκι του.

«Ο Θάνος είχε έναν διαπληκτισμό στη Θεσσαλονίκη όπου δούλευε. Αυτό στο μυαλό του έγινε τεράστιο, νόμιζε ότι τον καταδιώκουν. Το τελευταίο διάστημα είχε δυσκολίες συναισθηματικές, προσπαθούσε να το διαχειριστεί», δήλωσε η κ. Θεανώ για το συμβάν που προηγήθηκε της εξαφάνισής του.

Όλα όσα είπε η μητέρα του στην εκπομπή:

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -