Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Συνεχίζει τις δράσεις ο Σύλλογος Φίλων Κ.Υ. Τήνου

Έπειτα από τις επιτυχημένες εκπαιδεύσεις συμπολιτών μας στις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ ΤΗΝΟΥ, ο Σύλλογος μας ξεκίνησε την δράση στην μνήμη της Βαλεντίνας Γαβριελάτου γραμματέα του Συλλόγου , όπως είχε αποφασίσει.

Έτσι σήμερα παραδώσαμε στο α) Γυμνάσιο Τήνου για την κάλυψη και των Α δημοτικό , Παιδικό Σταθμό, και β) στο Σωματείο Λιμενεργατών Τήνου από έναν απινιδωτή (συμβατός και για ενήλικες και για παιδιά).

Με υπόδειξη του υπεύθυνου του ΕΚΑΒ τα σημεία θα δηλωθούν σε σχετική εφαρμογή για να μπορεί και κάποιος ο οποίος έχει γνώση να τους αναζητήσει.

Η δράση αυτή συνεχίζεται προσπαθώντας να καλύψουμε δυνατόν μεγαλύτερη γεωγραφική περιοχή στο νησί.

Οι ευχαριστίες του Συλλόγου απευθύνονται στα μέλη και τους φίλους του (εντός και εκτός νησιού ) οι προσφορές των οποίων έχει την δυνατότητα να υπηρετεί το σκοπό της αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας στον νησί μας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -