Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Συνεχίζει τις επισκέψεις στα χωριά της Τήνου η Υποψήφια Δήμαρχος Αναστασία Ψάλτη

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, το βράδυ, η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ βρεθήκαμε στην Αγάπη, ένα χωριό με σημαντικά προβλήματα, κυρίως περιβαλλοντικά, εξαιτίας του χώρου ανεξέλεγκτης απόθεσης απορριμμάτων στην περιοχή του.

Η δράση του Συνδυασμού μας #ΣΥΖΗΤΑΜΕ, μας φέρνει σε όλους τους οικισμούς της Τήνου και μας έχει δώσει την ευκαιρία να ακούσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι σε κάθε μεριά του νησιού μας.

Η Αναστασία Ψάλτη παρουσίασε, αναλυτικά, το πρόγραμμα που έχουν καταρτίσει οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ -σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες ανά τομέα ενδιαφέροντος- καθώς και τους τρεις άξονες στρατηγικής που προτείνει ο Συνδυασμός στους πολίτες της Τήνου: α) Τήνος, ένα νησί με καθορισμένη ταυτότητα, β) ισομερής ανάπτυξη για όλους τους παραγωγικούς κλάδους, γ) ισόρροπη δημογραφική ανάπτυξη.

Η παρουσία μας στην Αγάπη έδωσε ελπίδα ότι το νησί μας μπορεί να στηρίζεται στους νέους ανθρώπους που ανιδιοτελώς θα φροντίσουν για την επίλυση των προβλημάτων.

Το πρωί της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι AΛΛΑΖΟΥΜΕ βρεθήκαμε στον Βώλακα.

Η πρωτοβουλία μας #ΣΥΖΗΤΑΜΕ, μας φέρνει δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας, σε κάθε οικισμό της Τήνου, με σκοπό να αφουγκραστούμε τους προβληματισμούς τους και να τους παρουσιάσουμε τις θέσεις των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.

Η επικεφαλής του Συνδυασμού, Αναστασία Ψάλτη, ανέλυσε τη διαφορετική προσέγγιση που προτείνουν οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ στους συμπολίτες μας, ενόψει των δημοτικών εκλογών, για το καλύτερο μέλλον της Τήνου: διατηρώντας την ξεχωριστή ταυτότητα του νησιού μας, επενδύουμε στην ισοβαρή ανάπτυξη όλων των παραγωγικών κλάδων (όχι, μονόπλευρα, του τουρισμού) και διασφαλίζουμε τη δημογραφική ισορροπία όλων των μεριών της Τήνου μας.

Η ανταπόκριση των κατοίκων του Βώλακα στις προτάσεις των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ήταν ιδιαίτερα θετική, γεγονός που επιβεβαίωσε -όπως συμβαίνει όλες τις τελευταίες εβδομάδες, σε κάθε σημείο της Τήνου μας- ότι από 8 Οκτώβρη, #ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ!

Η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ βρεθήκαμε το πρωί της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία του Φαλατάδου.

Εκεί, συναντηθήκαμε με τους κατοίκους του χωριού, συζητήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά αναλύσαμε και τις μελετημένες λύσεις που προτείνει ο Συνδυασμός μας. Η συνάντησή μας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας #ΣΥΖΗΤΑΜΕ των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.

Η επικεφαλής των Συνδυασμού ανέλυσε διεξοδικά το πρόγραμμα που καταρτίσθηκε βάσει των ζητημάτων που προβληματίζουν όλους εμάς, τους κατοίκους του νησιού. Στη συνέχεια, παρουσίασε τους 3 άξονες παρεμβάσεων που προβλέπει η στρατηγική των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για την αντιμετώπισή τους και παρουσίασε την επιστημονική τους τεκμηρίωση. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους άλλους δύο τομείς του προγράμματος των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, επιπλέον της στρατηγικής: τα θέματα της καθημερινότητας και τα μεγάλα προβλήματα.

Η ανταπόκριση των κατοίκων της περιοχής στην πρόσκληση των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, καθώς και η ενεργή τους συμμετοχή στη συζήτηση, ενίσχυσε περισσότερο την πεποίθηση μας, ότι από 8 Οκτωβρίου, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ!

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ βρεθήκαμε στην Καρδιανή.

Η συνάντηση με τους κατοίκους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης #ΣΥΖΗΤΑΜΕ, με σκοπό οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ να βρεθούμε σε κάθε οικισμό του νησιού, να συζητήσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα που μας απασχολούν αλλά και τις λύσεις που προτείνει ο Συνδυασμός μας.

Η Αναστασία Ψάλτη παρουσίασε το στρατηγικό πλάνο που έχουν καταρτίσει οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για το μέλλον του τόπου μας, τη διαχείριση των καθημερινών θεμάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι ζούμε στην Τήνο και των σοβαρών προβλημάτων που μας ταλαιπωρούν.

Η διαλεκτική συζήτηση που ακολούθησε αποδεικνύει τη διάθεση όλων, να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -