Συνεχίζεται η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Τήνο

Συνεχίζεται σήμερα η Εθελοντική Αιμοδοσία στο νησί της Τήνου. Σε συνεργασία του Δήμου Τήνου με το Κλιμάκιο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» εις μνήμην Νικολάου Ελ. Κορνάρου, τ. Δημάρχου Τήνου.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Χθες, Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία, στην Ενοριακή Αίθουσα Αγίου Ιωάννου Τοπικής Κοινότητας Κώμης και στην Ενοριακή Αίθουσα Αγίου Νικολάου Τοπικής Κοινότητας Στενής.

Σήμερα, το πρόγραμμα αφορά για την Αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου το πρωί από τις 09.00 έως 13.00 και το απόγευμα από τις 16.00 έως τις 20.00. Τέλος, αύριο, Κυριακή, 17 Ιανουαρίου μόνο το πρωί 09.00 έως 14.30.

Λόγω της επιδημίας COVID 19 έχουν ελαττωθεί σημαντικά τα αποθέματα αίματος της χώρας μας και η ανάγκη συμμετοχής σας είναι επιτακτική. Ενημερώστε τους φίλους και γνωστούς σας, για να ενισχύσουμε με Νέους εθελοντές αιμοδότες της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟΝ Α.Μ.Κ.Α.

Για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. (Απαραίτητη η χρήση μάσκας).

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter