Το Δ.Σ. του Συλλόγου Τηνίων Δυοχωριανών «Το Γλυστέρνι» καλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Απριλίου 2023 στις 17:00 στην αίθουσα του συλλόγου στα Δυό Χωριά
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η κατά τον νόμο και το καταστατικό προβλεπόμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο, την Κυρική 23 Απριλίου 2023 στις 11:00.
Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:
- Απολογισμός πεπραγμένων του Δ.Σ. και διαχείρισης κατά το διάστημα από την προηγούμενη Γενική Συνέλευση μέχρι σήμερα
- Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων μελών του Δ,Σ και της εξελεγκτικής επιτροπής.
- Το Δ.Σ. του Συλλόγου παρακαλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου να παραστούν στην Γενική Συνέλευση καθώς και όσους ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα, να το δηλώσουν στον Πρόεδρο ή στην Γραμματέα του συλλόγου, μέχρι την Τρίτη 18 Απριλίου 2023 το μεσημέρι.
Το Διοικητικό Συμβούλιο