Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Συνεχίζουν μαζί Δήμος Τήνου και Κοιν.Σ.Επ. Καλλονή – Κελλιά

Αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου η ανανέωση σύμβασης συνεργασίας μεταξύ Δήμου Τήνου – ΚΟΙΝΣΕΠ Καλλονής Κελιών και Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε για την συλλογή & ανακύκλωση διαχωρισμένων στην πηγή αποβλήτων συσκευασίας.

Με έγγραφο της στο Δήμο Τήνου, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. με το οποίο απέστειλε σχέδιο ανανέωσης της τριμερούς σύμβασης συνεργασίας, προκειμένου να συνεχιστεί για το έτος 2020 το πιλοτικό πρόγραμμα συλλογής & ανακύκλωσης διαχωρισμένων στην πηγή αποβλήτων συσκευασίας, με τους ίδιους όρους, κατά τα λοιπά, πλην του τιμήματος χαρτιού – χαρτονιού που διαμορφώνεται στα 10 €/τόνο και των λοιπών υλικών στα 190€/τόνο.

Ακολούθως ο κ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προχώρησε στην ανάγνωση του σχεδίου της τριμερούς σύμβασης και έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο της ΚΟΙΝΣΕΠ κ. Νικηφόρο Δελασούδα ο οποίος και ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου επί του σχεδίου ανανέωσης της σύμβασης και έδωσε απαντήσεις σε ερωτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Τήνου αποφασίζει κατα πλειοψηφία

Την ανανέωση της από 27-9-2018 σύμβασης συνεργασίας για το έτος 2020 με την συμμετοχή του Δήμου Τήνου, της ΚΟΙΝΣΕΠ Καλλονής, Κελιών και της Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α. Α.Ε.) για το πιλοτικό πρόγραμμα συλλογής & ανακύκλωσης διαχωρισμένων στην πηγή αποβλήτων συσκευασίας.

Εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο Τήνου, να προβεί επ’ ονόματι και για λογαριασμό του Δήμου Τήνου στην υπογραφή της Συμβάσεως.

Μειοψήφησε η επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Άννα Μαραβέλια.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -