Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img

Συνεχίζουν μαζί Δήμος Τήνου και Κοιν.Σ.Επ. Καλλονή – Κελλιά

spot_img
spot_img

Αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου η ανανέωση σύμβασης συνεργασίας μεταξύ Δήμου Τήνου – ΚΟΙΝΣΕΠ Καλλονής Κελιών και Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε για την συλλογή & ανακύκλωση διαχωρισμένων στην πηγή αποβλήτων συσκευασίας.

Με έγγραφο της στο Δήμο Τήνου, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. με το οποίο απέστειλε σχέδιο ανανέωσης της τριμερούς σύμβασης συνεργασίας, προκειμένου να συνεχιστεί για το έτος 2020 το πιλοτικό πρόγραμμα συλλογής & ανακύκλωσης διαχωρισμένων στην πηγή αποβλήτων συσκευασίας, με τους ίδιους όρους, κατά τα λοιπά, πλην του τιμήματος χαρτιού – χαρτονιού που διαμορφώνεται στα 10 €/τόνο και των λοιπών υλικών στα 190€/τόνο.

Ακολούθως ο κ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προχώρησε στην ανάγνωση του σχεδίου της τριμερούς σύμβασης και έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο της ΚΟΙΝΣΕΠ κ. Νικηφόρο Δελασούδα ο οποίος και ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου επί του σχεδίου ανανέωσης της σύμβασης και έδωσε απαντήσεις σε ερωτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Τήνου αποφασίζει κατα πλειοψηφία

Την ανανέωση της από 27-9-2018 σύμβασης συνεργασίας για το έτος 2020 με την συμμετοχή του Δήμου Τήνου, της ΚΟΙΝΣΕΠ Καλλονής, Κελιών και της Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α. Α.Ε.) για το πιλοτικό πρόγραμμα συλλογής & ανακύκλωσης διαχωρισμένων στην πηγή αποβλήτων συσκευασίας.

Εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο Τήνου, να προβεί επ’ ονόματι και για λογαριασμό του Δήμου Τήνου στην υπογραφή της Συμβάσεως.

Μειοψήφησε η επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Άννα Μαραβέλια.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ο καιρός

Tinos
few clouds
19.4 ° C
21.1 °
18 °
63 %
5.7kmh
20 %
Κυ
20 °
Δε
21 °
Τρ
22 °
Τε
21 °
Πε
21 °
spot_img
spot_imgspot_img