Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

ΣΥΡΙΖΑ Τήνου| ΕΛΤA λίγο πριν την διάλυση

Μπορεί η κυβέρνηση της ΝΔ εδώ και έναν χρόνο ,να μην έχει κάνει τίποτε για να μας προφυλάξει από την  πανδημία, δεν ξεχνά όμως τον στόχο που έχει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τις τύχες της χώρας μας. Να τα ξεπουλήσει όλα!

Με την ΥΑ 29768/23.10.20 επανασχεδιάζεται η διανομή και ο αριθμός των διανομέων στα υποκαταστήματα. Στο νησί μας, το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ μένει με έναν διανομέα για την πόλη και έναν για το υπόλοιπο νησί! Κάτω από αυτές τις συνθήκες οι πολίτες που λαμβάνουν σύνταξη στα χωριά και μην ξεχνάμε ότι η Τήνος είναι το νησί με τα περισσότερα κατοικημένα χωριά, θα κινδυνεύουν να μείνουν για μέρες χωρίς να λάβουν τα χρήματα τους από τον διανομέα.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ που συνεχίζει το γνωστό καταστροφικό της έργο, όπως πάντα διαλύει μια δημόσια υπηρεσία για να την πουλήσει μισοτιμής σε φίλο επιχειρηματία, πάντα σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Καλούμε τον Δήμαρχο Τήνου να μας ενημερώσει για τις κινήσεις του. Τι έχει κάνει για να μην ταλαιπωρηθούν οι Δημότες?

Έχουμε υπόψη μας ότι άλλοι δήμαρχοι από  νησιά των Κυκλάδων ,με επιστολές τους προς ΚΕΔΕ, υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης ,βουλευτές Κυκλάδων, διευθύνων σύμβουλο των ΕΛ.ΤΑ. και γραμματέα τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομείων ,κατάφεραν και ανέτρεψαν την απόφαση.

Απαιτούμε να μην αλλάξει η δομή των ΕΛ.ΤΑ. σε κανένα νησί. Απαιτούμε ,αντίθετα να ενισχυθούν τα υποκαταστήματα για να μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες τους καλοκαιρινούς μήνες.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -