Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

ΣΥΡΙΖΑ Τήνου – «Κατάπτυστες οι δηλώσεις του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γ. Σανταμούρη»

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Όταν  χιλιάδες συμπολίτες μας δοκιμάζονται από αναπηρία χωρίς ουσιαστική στήριξη από το κράτος, όταν χιλιάδες παιδιά με αναπηρία παλεύουν για μια θέση στον ήλιο, είναι απαράδεκτο να ακούγονται τέτοιου είδους δηλώσεις από ένα δημοτικό σύμβουλο και τις καταδικάζουμε απερίφραστα.

Τις καταδικάζουμε επειδή ενοχλούν το αξιακό μας σύστημα, το ήθος μας και την αξιοπρέπεια μας. Επειδή οι άνθρωποι με αναπηρία έχουν εμπράκτως αποδείξει ότι δεν είναι ούτε καταραμένοι ούτε σφάλματα. Αντίθετα είναι ολυμπιονίκες, είναι πανεπιστημιακοί, είναι αγαπημένα παιδιά γονέων που τα στηρίζουν, είναι ανάμεσά μας, είναι αγαπημένοι φίλοι, είναι δηλαδή ότι είμαστε όλοι!

Μετά την διαγραφή του κ. Σανταμούρη από την δημοτική του παράταξη περιμένουμε κι άλλα να γίνουν. Όχι μόνο η παύση του από το αξίωμα του το οποίο θεωρούμε εκ των ων ουκ άνευ. Αλλά περιμένουμε η δημοτική αρχή και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο να εκπονήσει πρόγραμμα ενημέρωσης και σχετικά με την αναπηρία και να το κάνει πράξη .Στα σχολεία, στους συλλόγους, παντού. Για να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες ακόμη περισσότερο. Για να στηρίξει εμπράκτως τις οικογένειες των ανθρώπων με αναπηρία. Για να μην υπάρξουν ποτέ στο μέλλον ανάλογες δηλώσεις.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Τήνου

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -