Τα κάλαντα παιάνισε στην πόλη της Τήνου η Φιλαρμονική

Τα παραδοσιακά Τηνιακά κάλαντα παιάνισε για τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου και Τήνου κ. Δωρόθεο Β’ η Φιλαρμονική του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου στην αίθουσα Παπαδοπούλου του Ιερού Ιδρύματος μέσω διαδικτυακής σύνδεσης.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Ο Μητροπολίτης συνεχάρη τον Αρχιμουσικό κ. Νικόλαο Γιαννίτση και τα μέλη της Φιλαρμονικής του ΠΙΙΕΤ και ευχαρίστησε για την καλλιτεχνική και πνευματική προσφορά τους τόσο στην ιερά νήσο Τήνο όσο και σε όσες εκδηλώσεις και εμφανίσεις έχουν εκπροσωπήσει, πάντοτε με επιτυχία, την Ιερά Μητρόπολη.

Ευχήθηκε στον Αρχιερατικό Επίτροπο π. Γεώργιο Φανερό και τους συνεργάτες του Κληρικούς, τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Κύριλλο Κονταξή, τους Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. π. Μάρκο Φώσκολο, π. Ιάκωβο Φώσκολο και π. Νικόλαο Μαραγκό, και τους Διακόνους π. Ιωάννη Βιδάλη και π. Γεώργιο Σταμάτη, στο μέλος της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ κ. Αλεξ. Μέγκουλα και λαϊκούς κ. Λουκά Τριανταφυλλόπουλο, κ. Γεώργιο Πολυκανδρίτη, κα Δήμητρα Φανερού, κ. Μιχαήλ Παναγιωτίδη και όλους τους διακονητές και εργαζομένους καθώς και σε όλους τους προσκυνητές χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και προκοπή προσωπική και οικογενειακή και ευτυχισμένο και ειρηνικό το νέο έτος 2024.

Αμέσως μετά η Φιλαρμονική του ΠΙΙΕΤ παρουσία του Αρχιερατικού Επιτρόπου, του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Τήνου, του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Τήνου και νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων παιάνισε τα κάλαντα στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Ρ/Καθολικών Νάξου -Τήνου, στην Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Έπαρχο Τήνου, στο Λιμεναρχείο Τήνου, στο Αστυνομικό Τμήμα Τήνου, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τήνου και ακολούθως μετέβησαν στην είσοδο των οχηματαγωγών “ANDROS QUEEN” της εταιρείας GOLDEN STAR FERRIES, “BLUE STAR PAROS” της εταιρείας BLUE STAR FERRIES και “FAST FERRIES ANDROS” της εταιρίας FAST FERRIES όπου παρουσία των Πλοιάρχων, των Αξιωματικών και των πληρωμάτων και των επιβατών παιάνισαν και εκεί τα τοπικά κάλαντα.

Στη συνέχεια, κατά το τοπικό έθος, η Φιλαρμονική παιάνισε τα κάλαντα στην αγορά και στους δρόμους της πόλεως λαμβάνοντας την ευχαρίστηση και τις ευχές όλων.

Φωτογραφίες – Βίντεο: Γεώργιος Πολυκανδρίτης, Δήμητρα Φανερού

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter