Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Τα νέα της Καρδιανής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θέλει να ευχηθεί σε όλα τα μέλη, συμπατριώτισσες, συμπατριώτες, φίλες και φίλους της Καρδιανής μας, καλή χρονιά με υγεία, δύναμη, ελπίδα. Υποδεχθήκαμε το 2021 με το καθιερωμένο ημερολόγιο μας το οποίο είναι αφιερωμένο στα Ξωκλήσια του χωριού μας μέσα από τον φακό του Δημήτρη Περγάλη. Το φετινό μας ημερολόγιο είναι προσφορά της οικογένειας Κωνσταντίνου και Βασιλείας Καραΐσκου στην μνήμη των γονέων τους Δημήτρη Καραΐσκου, Γιάννη Τυροβόλα και του Γιώργου Σχοινιώτη.

Όποιος θέλει να το προμηθευτεί παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου και θα του το φέρουμε.


Δυστυχώς φέτος λόγω της πανδημίας και των απαγορευτικών μέτρων δεν μπορέσαμε να κατέβουμε στο χωριό για την κοπή της πίτας του Συλλόγου μας και όπως φαίνεται δεν θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση στην Αθήνα. Αλλά γι ́ αυτό θα επανέλθουμε με νεότερη επικοινωνία.


Να σας θυμίσουμε πως «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΝΗΣ» εκδίδονται σε έντυπη μορφή ανελλιπώς για 22 συνεχόμενα χρόνια. Απλά για μείωση των λειτουργικών εφόδων, έχει ανασταλεί προσωρινά η ταχυδρομική αποστολή τους, σε όσους κατέχουν το διαδίκτυο και τα social media.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -