Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Τεσσαρακονθήμερο Ιερό Μνημόσυνο Ιερέως στην Τήνο

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε σήμερα στον Ενοριακό Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Τριποτάμου Τήνου και τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο Ιερό Μνημόσυνο του αοιδίμου Πρωτοπρεσβυτέρου Σπυρίδωνος Φωσκόλου επί 40ετίαν διακονήσαντος την Ενορία Τριποτάμου, συμπαραστατούμενος υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, των Πρωτοπρ. Μάρκου και Ιακώβου Φωσκόλου τέκνων του κοιμηθέντος Ιερέως και του Ιεροδιακόνου Γεωργίου.

Συμμετείχε πλήθος ευλαβών Χριστιανών Τριποταμιτών αλλά και από όλο το νησί, μεταξύ των οποίων η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου, μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κτικάδου-Τριποτάμου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Υστερνίων, μέλη των Συλλόγων Τριποταμιτών και Σμπεραδιανών “Ο Κάβος” και “Η Γέννησις”, εκκλησιαστικοί επίτροποι, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων.

Τους ύμνους απέδωσαν οι ιεροψάλτες του Ναού και των πέριξ χωρίων υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτη του Πανιέρου Ναού Ευαγγελιστρίας κ. Στυλ. Κοντακιώτη.

Μετά το πέρας του Ιερού Μνημοσύνου παρετέθη παραδοσιακή δοχή.

Φωτογραφίες: Μιχαήλ Παναγιωτίδης

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -