Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Τετάρτη συνεδριάζει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Σύμφωνα  με το άρθρο 20 παρ.1 του Καταστατικού του Α.Σ. Τήνου Κυκλάδων και σε εκτέλεση της υπ’ αριθ. 9/11-10-2023 θέμα 8ο Πράξεως του Διοικητικού Συμβουλίου αυτού, καλούμε τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τήνου να παραστούν στην Β’ Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθείστην έδρα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τήνου, επί της οδού Καποδιστρίου, στην πόλη της Τήνου, την Τετάρτη 15Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18.30 με τα παρακάτω θέματα, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων:

 Θέμα 1ο:Υποβολή: α) Έκθεσης Πεπραγμένων Δ.Σ. έτους 2022, β) Ισολογισμού, αποτελεσμάτων χρήσεως & Προσαρτήματος διαχειριστικής χρήσης 2022, γ) έκθεσης ελεγκτών διαχειριστικού, λογιστικού και οικονομικού ελέγχου χρήσης 2022 και δ) ετήσιας έκθεσης Εποπτικού Συμβουλίου χρήσης 2022.
Θέμα 2ο:Έγκριση χρηματοοικονομικών καταστάσεων χρήσεως 2022.
Θέμα 3ο:Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη για την χρήση 2022. 
Θέμα 4ο:Υποβολή προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2023.
Θέμα 5ο: Θέμα 6οΟρισμός ελεγκτών για τον διαχειριστικό, λογιστικό και οικονομικό έλεγχο χρήσεως 2023.Διάφορες ανακοινώσεις   Στην συνεδρίαση θα παρευρεθεί και η νέα κτηνίατρος της Περιφερειακής Ενότητας Τήνου κ. Γεωργία Οικονόμου. 

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -