Βραδιά για ενίσχυση της Τήνου

Οι “Φίλοι της Τήνου” με ανάρτηση τους σε σελίδα που διατηρούν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αποκάλυψαν ότι την Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί μια βραδιά αφιερωμένη στην Τήνο παρέα με την ομάδα από το Tinos Food Paths. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 στις 21.00, διοργανώνουμε εκδήλωση με την κίνηση Tinos Food Paths στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, Παραδείσου 18, Μαρούσι.

Τα μέλη του Tinos Food Paths, μετά την πολύ πετυχημένη περσινή μας εκδήλωση, προσφέρθηκαν να ξαναέρθουν στην Αθήνα να μας προσφέρουν δωρεάν ένα γαστρονομικό δείπνο με μενού εμπνευσμένο από Τηνιακό πανηγύρι της εποχής.

Έχουμε και εμείς υποχρέωση, αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι να πραγματοποιήσουμε μια εκδήλωση αντάξια της προσφοράς των μελών της κίνησης Tinos Food Paths και καλύτερη της προηγούμενης. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τους σκοπούς των φορέων υγείας και εκπαίδευσης της Τήνου.

Σας καλούμε λοιπόν, να προσκαλέσετε τους φίλους σας, τους γνωστούς, τα παιδιά με τις παρέες τους να απολαύσουν την Τηνιακή γαστρονομία, να τιμήσουμε την ευγενή προσφορά της κίνησης Tinos Food Paths και να πετύχουμε τους σκοπούς μας. Ο ζεστός και φιλόξενος χώρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ, από την περσινή μας εμπειρία, μας προδιαθέτει για μία πολύ όμορφη βραδιά.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο τηλέφωνο του σωματείου μας 210 6777204, 09:00-14:00 με την κυρία Φύλλα Ειρήνη.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter